uutiset  Uutiset p o r k k a n a   -   v i h a n n e s   v a i   h e d e l m ä ?
 lyhyesti
Sunnuntai, 25.04.2004 @ 23:54
Hilirimpsis, kun aika vierähtää. Taas on tovi hujahtanut tälläkin saralla. Pikku hiljaa alkavat nämä sivut huutamaan uudistusta ja sen ne myös tulevat saamaan "piakkoin".

Elämässäni olen tällä hetkellä varusmiespalvelusvaiheessa, TJ on 75. Päädyin etukäteen varman kuuden kuukauden pestin sijaan vuoden rastille, kun minut valittiin aliupseerikurssille ja sen jälkeen reserviupseerikurssille. Ei ole harmittanut pätkääkään. Oma asunto on hakusalla ja opiskelut alkavat syyskuussa. Kohta on vappu ja ehkäpä töitäkin tiedossa. Uuden digikameran myötä on paljon uusia kuvia, ja tulenkin niitä nettiin laittamaan, kunhan saan tarvittavan kotisivutilan.

Päivittelin näille sivuille muunmuassa harrastukset ajan tasalle.

Tiistai, 28.01.2003 @ 14:53
Kappasta, hieman on ollut hiljasta tällä rintamalla edellisen kahdeksan kuukauden aikana. Ylioppilaaksi kirjotin (reaali E, matematiikka M, äidinkieli C, ruotsi C, englanti B) ja nyt opiskelen tietotekniikkaa Oulun yliopistossa. Armeijan alkuun on noin kuusi kuukautta. Mieleni tekisi uudistaa näitä sivuja, mutta aika luultavasti tulee kulumaan mielenkiintoisempia projektien parissa. Näkeepähän.

Lauantai, 20.04.2002 @ 13:25
Sivut on konvertoitu PHP-formaattiin ja jutut päivitetty ajalleen.

Seppolaakso valmistumassa myöskin >>

Lauantai, 16.03.2002 @ 23:19
Moro. Piellyt vähä hiljasta tällä rintamalla. Päätimpä jotain pientä säätää tässä sopivasti, kun on aikaa kirjotusten keskellä. Vielä olisi jälellä äidinkielen otsikkoaina ja pitkä matematiikka, puuh.

Uusi sähköpostiosoitteeni on lassi@pulu.org. Tarkotus olisi hieman uudistaa näitä tässä kevään (kesän/talven/syksyn/joskus) aikana.

Keskiviikko, 10.10.2001 @ 0:19
Dippaadai. 10 päivän päästä Lassite täyttää vuosia (öhrm, siis vuoden). Kirjotusten osalta kielet on takana. Enkusta tuli 199 pistettä ja ruotsista 195. Että näin, jospa matikka ja reaali menis hieman paremmin, tosin uusimaan kieliäkin taidan mennä (huom. lauserakenne). Ylirentous/ maksimaalinen jammailu/miten vain on juuri nyt menossa ja kestänee semmoiset 9 kuukautta. Tarkoittaa, että 9 kuukauden aikana pitää käydä 6 lukion kurssia + kirjotukset. Eipä muuta, joten aikaa on melkoisen paljon tehdä muuta (kuten päivittää henk. koht. sivuja). "Lomaa" on kulunyt jokunen päivä ja alkaa jo tylsyys iskemään :]. Kuka keksisi tekemistä minulle?
Lauantai, 01.09.2001 @ 18:09
lassiheikkinen.com domain ei toimi enää kauan. Sen sijaan www.saunalahti.fi/punahai/lassi toimii.

Päivittelin jotain pientä: "Just for fun" -kirja, Tv-sarja- ja elokuvamakua.

Keskiviikko, 01.08.2001 @ 12:40
Kesälomah alkoi tänää. Takana on 40 päivän kesätyöt. Ensin 20 päivää Nokialla ja sitten Oulun kaupungin liikuntavirastolla. Työt olivat hyvin erillaisia ja ne antoivat tärkeitä kokemuksia tulevaisuuden varalle. Sain lisää motivaatiota opiskeluun ja lukemiseen ensi talven kirjoituksiin. Rahaakin on nyt ihan kivasti. Sykemittarin ja juoksukengät olen ostanut, mutta muuten rahat ovat vielä hyvässä tallessa tilillä.

Myynti-sivu on vihdoin kunnossa, kun sain kaverilta lainaan digitaalikameran.

Sunnuntai, 03.06.2001 @ 15:50
Täytyy kyllä sanoa, ettei tässä kauan mennyt =). Asit on päivitetty ja homma pelaa. 'myynti' -osio on vielä vähän vaiheessa. Täytyy ottaa kuvia ja muuta ennenkuin saan hommat toimimaan sillä sektorilla.

Mailaa, jos on jotain kerrottavaa. lassi@pulu.org

Sunnuntai, 03.06.2001 @ 12:50
Noniin. Alotin tekemään uusia sivuja, SeppoSiteä. Sivut on kaveripiirini insidesivut. Sinne tulee matskua, jota on nytten täällä Lassitessä, joten hommat muuttuu hieman. Revin omilta sivuiltani myös kaikki bannerit pois. Näille sivuille tulee ainakin yksi uusi osio: 'myynti'. Informoin myöhemmin, mitä SeppoSitelle tulee.

ps. näillä sivuilla olevat asiat ovat monelta osin tarkoitettu vain itselleni ja kavereilleni. Monia ulkopuolisia on ihmetättynyt, että miksi päivitän sivuilleni hiihtokalenteria, kirjaluetteloa tai mitalitaulukkoani. Kyllähän voisin ne pelkästään omalla koneellani pitää, mutta ei teidänkään tarvitse niitä lukea :).


Vanhoja uutisia >>
 kontaktit
 myynti
 urheilua
 muu vapaa-aika
 pala porkkanaa
 linkkejä lautasella
 tietoa Lassitestä
 © Lassi Heikkinen, 2000-2003