uutiset  Myynti p o r k k a n a   -   v i h a n n e s   v a i   h e d e l m ä ?
 lyhyesti
Yleistä
Esittelen tällä sivulla tavaroita, joita myyn pääosin huuto.net:ssä. Tuotteisiin saa käydä tutustumassa paikan päällä, jos sinulla on siihen mahdollisuus. Asun Oulussa, soittamalla tai sähköpostilla saat tarkemman osoitteen.

Tuotenimike:
Nike Rullaluistimet
Tuotekuvaus:
Todella hyväkuntoiset muodikkaat Nike merkkiset rullakiekkoluistimet. Luistimilla on luisteltu alle 10 tuntia. Luistimeen saa helposti laitettua jarrupalan (reiät valmiina). Koko EUR 44½, US 10½. Mukana huolto-ohjeet.

Tuotenimike:
EasyRiders aurinkolasit
Tuotekuvaus:
Hienot aurinkolasit suojapussilla.

Tuotenimike:
CD- ja kasettiteline
Tuotekuvaus:
Yhdessä modulissa on paikka kuudelle kasetille tai kahdeksalle CD:lle. Moduleita voi yhdistella toisiinsa eri muodostelmiin. Kuvassa ne ovat 2x3 muodossa. Saat ne laitettua esim. yhdeksi torniksi tai T-muotoiseksi jne. Kuvassa olevat CD:t ja kasetit eivät kuulu kauppaan. Voin kyllä niitäkin myydä, jos kiinnostusta on. Hausmyllyn 'Rakastaa, ei rakasta...' on nimmaroitu.

Tuotenimike:
Ericsson 628 matkapuhelin
Tuotekuvaus:
Sisältää ohjekirjan, kaksi vaihdettavaa "värikuorta", laturin ja itse puhelimen. Akku kestää yhdellä latauksella 2-4 päivää. Keräilijöille ja vesilintujen lahtaajille oiva puhelin. Helppokäyttöinen peruspuhelin tekstiviestiominaisuuksien kanssa.


Muita tuotteita
Lyhyesti luetteloituna muut tavarat, joita voin myydä. Jos kiinnostusta riittää, kysele tarkemmin.
- Roope-setä sarjan numerot 1-27x (uusin)
- Myrkky sarjakuvalehtiä osat 1-102
- Suosikki-lehtiä ~20 kappaletta noin vuosilta 1997-1999

Yhteystiedot
nimi: Lassi Heikkinen
tilinumero: 199135-12672
sähköposti: lassi@pulu.org
puhelinnumero: 040-7057569
Osoitteen saat tarvittaessa sähköpostilla.

Maksaminen / toimitus
Jos sinulla on mahdollisuus hakea tavara paikan päältä, niin homma hoituu parhaiten. Seuraavaksi varmin tapa taitaa olla postiennakko. Vielä helpompaa on, että panet rahat suoraan tililleni, jonka jälkeen toimitan tavaran sinulle postissa (turvaton tapa sinulle). Ostaja maksaa postimaksut, joten sinä saat valita tavan, jolla maksun hoidat, mutta muista kertoa se minulle etukäteen. En suostu mihinkään, missä minulla on mahdollisuus tulla huijatuksi. Lisää infoa postituksesta www.posti.fi sivulta.
 kontaktit
 myynti
 urheilua
 muu vapaa-aika
 pala porkkanaa
 linkkejä lautasella
 tietoa Lassitestä
 © Lassi Heikkinen, 2000-2003