uutiset  Uutiset / vanhoja p o r k k a n a   -   v i h a n n e s   v a i   h e d e l m ä ?
 lyhyesti
Torstai, 24.05.2001 @ 11:59
Kesä tulee, työt kutsuvat jne. Nämäkin sivut saavat uutta ilmettä kesällä.

Maanantai, 23.04.2001 @ 21:04
Upin paikka. Nokialle pääsin töihin.

Lauantai, 03.02.2001 @ 0:14
Sitä ollaan sitten täysi-ikäinen, 25.02. oli synttärit. Vaikka sen kunniaksi tämä harvinaisen iso uppi LasSitelle: kaksi uutta linkkiäki jopa :). Nii ja talviloma alkoi!

Muutama kilometri on tullut lisää hiihtokalenteriin vaikka viime aikaiset tapahtumat sitä _vähän_ heikentävät. Jos joku ei vielä tienny hienoa osotetta, niin http://www.hemohes.net. Itselläni ei ole selvää mielipidettä sotkusta, joten en ala sitä tässä kertomaan. Lyhyesti kuitenkin: Kyrö valehtelee edelleenkin paljon, lääkäreiltä työ pois, valtiontuet ammattiurheilusta 'amatööreille', Klinga ulos. Olisi jääneet vain kaikki kiinni, niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin. Doping on tärkein keino menestymiseen ja siksi siihen satsataan paljon. Kaikki on suurta valetta, näytelmää. Sille ei voi mitään.

Nokia-projekti etenee: viikoilla 10-12 on työpaikkahaastattelut.

Kaksi uutta sponsoria. Mielenkiintoisia, eikö vain?-]

Maanantai, 12.02.2001 @ 20:23
Hoppaa, 10km!-) Näyttää surulliselta hiihtokalenteri. Päivittelin myös vähän 'lyhyesti' -alasivua - olen lihonut :P.

Tiistai, 23.01.2001 @ 0:21
Iinatti Kallen kanssa. 35km tälle vuodelle kasassa, vielä pitää reenata jos aikoo Tervehiihtoon osallistua. Lappiinki olisi hinku päästä suksimaan..

Yliopistolla alkoi toinen kurssi: Fysikaaliset mittaukset I, vähän arvelluttaa :P.

http://blackravenworld.cjb.net ovat uusin sivuprojekti. Kyseisessä paikassa ei ole vielä mitää minun tekeleitä, mutta pian on. Kaverin kanssa tehdään hänelle omat sivut, jossa juttua esimerkiksi ilmakitaransoitosta.

Bannerin kautta on rahaa tienattuna 185mk! Kiitos. Mikset sinäkin ottaisi?

32 päivää täysikäisyyteen. Tällä hetkellä luettavana Robinson Crusoe.

Sivuille takotettu matsku siirtyy myöhemmäksi *yllätys, yllätys*. LasSite ei ole _ihan_ korkeimmalla priorisointiasteikollani =). Tosin kukaanhan tuskin lukee näitä (?!) joten menetys ei varmaan ole vallan suuri.

Sunnuntai, 14.01.2001 @ 19:16
14km

Tiistai, 09.01.2001 @ 21:06
Sain luettua ensimmäisen (minulle ensimmäinen) englanninkielisen kirjan. Koulun pakottamana tietenki. Sivuja löytyy huikeat 78. Myös tämän vuoden hiihtokalenteri potkaistiin käyntiin: 7km. Linkkejä päivittelin myös hiemasen.

Perjantai, 29.12.2000 @ 13:45
Joulu tuli, joulu meni. Yksi uusi kirja ilmestyi listaani :).

Maanantai, 11.12.2000 @ 21:11
Kotisivukisan tulos minun kannaltani oli iloinen yllätys - olin toinen lukion sarjassa. Palkinnoksi sain HP 8210e polttavan cd-aseman. Hävisin niinkin selvästi kuin 0.5 pisteellä ensimmäisen tilan (pienin mahdollinen piste-ero oli luonnollisesti 0.5). Viralliset tulokset ja jokaisen tuomarin antamat pisteet löytyvät täältä >>.

Sivulleni on myös ilmestyny ponsori. Tradedoubler on yritys, joka tarjoaa halukkaiden yritysten mainoksia toisten sivuille. Hanki ihmeessä itsellesikin!

Kuten arvata saattoi oli palaute kävijälaskurista aivan hirvittävä: 0 ääntä. Koska äänivyöry oli näinkin suuri, en todellakaan pysty vielä kertomaan lopullista päätöstä...

www.moposite.com

Torstai, 23.11.2000 @ 21:11
Helo helo!
Luin Sotilaspoika -kirjan ja pitäähän se päivittää kirjatietokantaani :).

Kotisivukilpailun järjestäjiltä tuli maili:

Kilpailun järjestäjät kutstuvat kaikki kilpailuun osallistuneet
palkintojenjakotilaisuuteen RIO -elokuvateatteriin torstaina 30.11.2000.
Tilaisuus alkaa klo 17.00 palkintojenjaolla ja jatkuu klo 18.00
alkavalla Dinosaurus -elokuvalla joka kestää 1 h 23 min.

TERVETULOA

Sinne siis!

Tiistai, 14.11.2000 @ 17:50
Jeppaa. Pitää lähteä vielä kouluun?!? Kyllä vain, Kastellin lukiossa vietämme ympäristöyötä, huomenna vastapainoksi ei sitten ole koulua, jes! Tein (taas?) uudet sivut, kaupalliset sellaiset. Vielä ei ole varmaa, saanko rahaa irti, mutta katsellaan...

Sitten se lista, mitä LasSiteen tulee vielä jonain päivänä:
 • Ilmari Kianto -tutkielma
 • Kuvakokoelman Rodokselta ysiluokan leirikoulusta
 • LOT-infoa hiemasen (ai et mikä? LOT = Legions of Twilight, joka on peli by Tuska, psy, Petri, Cale, muita?) eli lisää infoa myöhemmin
 • Juttua kavereista tai jotain sellaista
 • Parhaita paloja (imho) Guinnesin Ennätyskirjasta
 • Sovelletun "10-ottelun" pistetaulukot
 • Pyöräkalenteri (kuva)
 • Kerään lehtiä, siispä juttua niistä
 • Olen ohjelmoinut vähäsen - siis vähäsen, mm. Huippu-peli julkaistaan uudelleen =)
 • Musiikkimaustani
 • Kulinaristisista harrastuksistani
  • Top-10 parhaat juomat
  • Top-10 parhaat kotiruuat
  • Top-10 parhaat ravintolaruuat
  • Top-10 parhaat kouluruuat
  • Top-10 pahimmat ruuat
  • Top-10 herkut (karki jne.)
  • Top-10 parhaat eksoottiset ruuat (jota olen maistanut)
 • TV:tä katson harvinaisen vähän, mutta silti teen top-10 TV-sarjat ja leffat
 • Toki lautaselle tarjoillaan lisää linkkejä
 • Jopa kävijälaskuri voitaisiin konfiguroida käyttöön, JOS yleisö sitä välttämättä vaatii, mielipiteensä asiasta voi kertoa tänne >>.
Lauantai, 4.11.2000 @ 17:50
Pientä korjailua tehty, harmillisesti vain kaikki pikkuvirheet pääsivät mukaan kisaan :(. Kisan kaikki osallistujatyöt on nähtävillä osoitteessa: http://www.edu.ouka.fi/kotisivukilpailu/pages. Taso on surkea, mutten siltikiin tule pärjäämään mitenkään erikoisesti. Vieppä hiiri vasemmassa reunassa olevien linkkien päälle, pitäisi tulla informaatiota sisältävä kiva laatikko =).

En ehdi nyt näille sivuille tekemään mitään uutta, koska aika on niin sanotusti tiukalla. Myöhemmin voisin laittaa vaikka listan uusista asioista, mitä tulen tänne tekemään.

Tiistai, 31.10.2000 @ 22:08
Noin, nyt kaiken pitäisi olla valmista. Harmillisen vähän aikaa enää - alle kaksi tuntia, missä pitäsisi ehtiä tarkistaa koodi ja siirtää sivut kisan järjestäjien ftp:lle =).

Tiistai, 31.10.2000 @ 01:07
Haluan armoaaaa...!! Enää vajaat 23 tuntia aikaa tehdä sivuja. Nyt ei enää tule kiire, nyt on kiire! 'urheilua' sivuun meneenkin arveltua enemmän aikaa. Sitten olisi vielä jäljellä 'muu vapaa-aika' ja 'pala porkkanaa'. Huomenna tulen kotia vasta viiden aikoihin (Nokian yritykseen tutustuminen - pakollinen) jolloin aikaa on noin seitsemän tuntia enää. Läksyt ehtii tehdä keskiviikkoaamuna sitten. Ihan kuin olisin kuullut seuraavan lauseen ennenkin: "Ois voinut alottaa aikasemmin..." Ei irtoa enää hymiötä, vaan nyt menen nukkumaan. Panempa kellon herättämään aikaisemmin niin ehdin tehdä sivuja aamullakin.

Sunnuntai, 29.10.2000 @ 22:49:
Eih, viimeinen lomailta. Sivustosta on enää tekemättä alasivut 'vapaa-aika', 'kammaa' ja 'pala porkkanaa'. Voisi sanoa jopa, että olen erittäin tyytyväinen sivuihin - ainakin ku puhuttaan toimivuudesta muillakin selaimilla kuin Internet Explorer. Ensimmäistä kertaa sain sivut toimimaan täysin esim. Netscapella ja Operalla. Turha koodi on kitketty moneen kertaa pois ja sivut on tosi kevyet. Ulkoasuun en sano mitään, koska se on maku-asia. Mutta tuskin olisin tehnyt tämän näköiset sivut, jos en pitäisi näistä.

Tuossa 'lyhyesti' -alasivua ahertaessa tuli mieleeni muutama idea mitä voisin näille sivuille laittaa, kuten laajan Ilmari Kianto tutkielma ja leirikoulupäiväkirjan ja valokuvia leirikoulumatkalta 9. luokalla Rodoksella. Kiinnostaisikos ketään? Hupaisuu kysellä kaikkea lukijoilta, kun tietää, ettei tätä tule koskaan lukemaan itseni lisäksi kuin korkeintaan pari kaveria säälistä :-). Noi uudet jutut ei tulisi kyllä ehtimään kotisivukisaan, mutta mitäpä tuosta.

Kotisivukisasta puheen ollen lienee paikalla pieni kerronta asiasta tietämättömille. Eli itse kisan tiedotussivut löytyvät osoitteesta http://www.edu.ouka.fi/kotisivukilpailu/index.htm. Kisaan (Oulun koulutoimen ja yhteistyökumppaneiden järjestämä) voivat osallistua kaikkien Oulun ala-, yläasteiden ja lukioiden oppilaat. Tuotokset on luovutettava viimeistään 31.10.2000 (eli hyvin kohta...) Kilpailun tulokset julkistetaan 1.12.2000 ja osallistujatyöt on nähtävillä osoitteessa http://www.edu.ouka.fi/kotisivukilpailu/pages. Kisan palkinnot ovat todella kiinnostavia: kannettavia, tulostimia ja parhaalle sivulla kunnon pöytäkone.

Mukaan ei todellakaan lähetä voitonvarmana, vaan testaamaan kepillä jäätä. Tiedän, että pahin heikkous sivuillani on sisältö. Sitä on vähän ja sekin tylsää - ainakin muille kuin allekirjoittaneelle =).

Sunnuntai, 29.10.2000 @ 02:28:
Olisikko jo kenties nukkuma-aika? Olisi. Ulkona on kylmä, jopa pakkasta. Tänään alkaa paluu arkeen läksyjen merkeissä. Mutta jotta maanantaiaamu ei olisi niin hirvittävän tuskainen taidan mennä nyt tästä nukkumaan, aamulla jatkuu sit taas sivujen teko.

ps. Huomasin tuossa juuri, että nämä 'uutiset' ovat turhiakin turhempia, mutta olkoon ne sitten vaikka Lassin oma virtuaalipäiväkirja, joka on kaikkien ulottuvilla :). Ei kaiken tarvitse olla niin virallista, eihän?

Lauantai, 28.10.2000 @ 18:21:
3-3, Kärpät-Ässät, eih..

Lauantai, 28.10.2000 @ 18:12:
Alasivuista valmiina on nyt 'uutiset', 'tietoa LasSitestä' ja 'linkkejä lautasella'. Hieman jo kiire hakkaa takaraivoon, ehtiikö vai ei tekemään sivut valmiiksi. Koulukin alkaa jo kahden yön jälkeen joten aikaa ei jää paljoa muuhun, mutta minkäs teet.

Onneksi Kärpillä sentään menee hyvin =). Kolmas voitto tulossa putkeen, juuri radiosta peliä kuuntelen.

Perjantai, 27.10.2000 @ 14:01:
Tervehdys jälleen. Kylläpä nukutti makeasti =). www.lassiheikkinen.com (LasSiten redirecti eli kääntyri) domain toimii vihdoinkin. Eli kirjoittamalla selaimesi osoiteriville kyseisen merkkijonon, pitäisi sinun onnistuneesti saapua tälle sivulle. Suora osoite on www.saunalahti.fi/punahai. Käytä kumpaan tahansa miten parhaaksesi näet.

Perjantai ja syysloman viimeisiä päiviä vedellään. Alkaa jo hiemasen pelottamaan paluu arkeen. Takana on myös ensimmäisen kurssin ensimmäinen luento yliopistolla ja aivan hepreaahan (vai arabiaa?) se tietenkin oli. Lukiossahan pääsääntöisesti opiskelen, mutta olen mukana kaverini (papu eli Antero) kanssa Nokian, Kastellin lukion ja Oulun yliopiston välisessä projektissa, johon kuuluu muutaman yliopistokurssin suorittaminen, joista saamme kurssimerkinnän niin lukio-opintoihin kuin mahdollisiin tuleviin yliopisto-opintoihin. Myös kesätyöpaikka Nokialla on mahdollinen tulevana kesänä.

Perjantai, 27.10.2000 @ 00:42:
On aika ensimmäisten uutisten. Yö ja sivujen teko juuri parhaimmillaan. Sivurunko on vihdoin valmis ja enää puuttuu vain sisältö. Sisällön (ja koko sivuston) tulee olla valmis viimeistään 31.10. päivä, jolloin on viimeinen mahdollisuus ilmoittautua kotisivukilpailuun. LasSite -nimellä kulkevan sivuston tärkein tarkoitus on toimia allekirjoittaneen henkilökohtaisena sivustona, jonka pääteemana on yksiselitteisesti henkilö nimelt Lassi Heikkinen. Lisätietoa LasSitestä löytyy 'tietoa LasSitestä' -alasivulta >>.
 kontaktit
 myynti
 urheilua
 muu vapaa-aika
 pala porkkanaa
 linkkejä lautasella
 tietoa LasSitestä
 © Lassi Heikkinen, 2000-2003