uutiset  Linkkejä lautasella p o r k k a n a   -   v i h a n n e s   v a i   h e d e l m ä ?
 lyhyesti
sivustokuvaus / arvostelu
Moposite Peli nimeltä Elasto Mania on hieno peli. Vaikka Moposite ei olekkaan pelin virallinen kotisivu, löytyy sieltä silti kaikki tarvittava, mitä Elman (Elasto Mania) saralla tarvii tietää ja kokea.
HotScripts.com Sivujen tekijöiden unelmapaikka - kaikki tarvittavat lisäjibot löytyy.
SpedeNET Hupaisa sivu Spede Pasasesta. Pari hienoa laillista (oho!) mp3:sta myös. Pelkästään jo se on vierailemisen arvoinen asia :-). Ulkoasu on iha perusjees eli ei mitää ihmeellisiä kehuja minulta ainakaan saa :).
Muropaketti.com Kuka ei rakastaisi keskutella ja väitellä muiden ihmisten kanssa. Koska muropaketti.comista löytyy kymmeniä tuhansia (!) aiheita mistä väitellä, jokaisen keskustelusta kiinnostuneen (eli jokaisen?) pitäisi käydä siellä. Toki sivulta löytyy myös jotain turhia juttuja mm. ylikellottamisesta ja muusta turhasta, jotka tuskin ketään kiinnostavat =). Sivut ovat toimivat eivätkä turhan raskaat.
Känkky-O-Matic 2001 Jos olet Oulusta ja omaat edes hitusen kulinaristisia harrastuksia, on Känkky-O-Matic sivusto ihanteellinen sivusto. Se viihdyttää hyvillä jutuilla, joista on myös huvin lisäksi hyötyä. Muutaman uuden hyvän ruokapaikankin olen löytänyt tämän sivun avulla. Kiitos.
SeppolaaksoKaveripiirini insidesivut. Varmasti tutustumisen arvoinen paikka, ainakin jos tunnet meidät irl :).
W3C HTML Validation
Service
Jokainen tietää kuinka surkeasti webbisivut toimivat (ainakin jos käyttää jotain eiIEtä selaimenaan. Joka tapauksessa, koska itse edustan (yritän ainakin) puhtaiden www-sivujen luomista, haluan omalla panoksellani mainostaa hieman tätä kyseistä palvelua. W3C tarkistaa siis html-koodisi toimivuuden, ja sitä tulisi aina käyttää sivuja tehdessä. Ja niin Internet olisi jälleen hieman parempi paikka elää.
 kontaktit
 myynti
 urheilua
 muu vapaa-aika
 pala porkkanaa
 linkkejä lautasella
 tietoa Lassitestä
 © Lassi Heikkinen, 2000-2003